Xtra Digital Logo


WEBDESIGN

INTERACTIVE DESIGN & USER EXPERIENCE.

Xtra Digital Agency biedt als web design bureau alle disciplines onder 1 dak. Onze webdesigners, programmeurs, e-commerce ontwikkelaars, online marketeers en SEO experts ontwikkelen web applicaties volgens de laatste technieken, waarbij traffic, vindbaarheid en user experience hoog in het vaandel staan.

Het internet verandert continu en het is daarom belangrijk om uw concurrenten voor te blijven door de nieuwste en de beste communicatie platforms te gebruiken. In de huidige competitieve markt is het van groot belang om als bedrijf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de laatste trends omtrent websites, webshops, communities, blogs en sociale media.

Uw website is vaak de eerste impressie die mensen hebben van uw bedrijf en bepaalt mede of de klant besluit om zaken met u te doen. Welke producten deze klant koopt en welke informatie het belangrijkste is voor hen. Of uw bedrijf nu een nieuw web design, mobiele strategie of internet marketing nodig heeft, Xtra helpt uw online marketing tot een succes te maken.  In de hedendaagse dynamische wereld van websites is een uniek design wat de aandacht trekt erg belangrijk.

WEBSITE, WEBSHOP, COMMUNITY, INTRANET, APP'S?

Xtra Digital Agency biedt op maat gemaakte website designs welke opvallen tussen die van de concurrenten. Wij bieden meer dan alleen een creatief front-end design. We bouwen alles met een intuïtieve architectuur om zo de bezoekers op de gewenste manier door de website te laten leiden.

Het is belangrijk dat uw website op een slimme manier wordt ontworpen om zo consistent te kunnen blijven met uw merk en om uw bedrijf op een professionele manier te kunnen presenteren. Dit is van groot belang aangezien uw website altijd communiceert: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als het idee van dynamische, intrigerende website, ontworpen en gebouwd door professionals u aanspreekt, laat het ons weten!

MOBIELE GEBRUIKERS...

Het aantal web applicaties op mobiele apparaten en tablets neemt nog steeds toe. U kunt klanten verliezen wanneer uw website niet geoptimaliseerd is voor tablet en mobiele gebruikers. Vroeger werden gebruikers omgeleid naar een apparaat-specifieke site, maar nu kan een website op alle apparaten worden geïmplementeerd. Het hebben van een responsive web design, welke uw website geschikt maakt voor alle soorten apparaten,  is hierbij van groot belang.

Xtra is werkzaam in de digitale branche sinds 1997. Meer dan 80% van de websites voldoen niet aan de nieuwe webstandaarden. Xtra gebruikt deze nieuwe web standaarden voor het verbeteren van uw positie in Google, conversies en uw algemene online succes.

HOE WIJ WERKEN...

De eerste stap is het kennismaken met uw bedrijf en uw visie om zo een goede vertrouwde samenwerking op te kunnen bouwen. Bovendien houden wij ons in de eerste fase bezig met het creëren van uw imago en een op uw bedrijf afgestemde strategie. Vervolgens stellen wij projectdoelstellingen op welke zullen zorgen voor meer online succes!

RESEARCH.

Na deze eerste stap, werken wij het project verder uit. We doen online onderzoek binnen uw markten, wij analyseren uw concurrenten en we gaan op zoek naar geschikte niches. Dit resulteert in een op uw bedrijf afgestemd strategisch plan met haalbare doelen.

DESIGN & DEVELOPMENT.

Zodra de doelstellingen zijn opgesteld, worden er visuele concepten voor uw op maat gemaakte project gemaakt. Vervolgens worden deze concepten beoordeeld en waar nodig herzien worden, totdat deze aan uw verwachtingen voldoen. Hierna kan begonnen worden met het bouwen van de web applicatie.

TESTEN.

In de testfase beoordelen en testen we uw websites om uw deze zo optimaal mogelijk te maken.

LANCEREN.

In deze stap presenteren we u het op maat gemaakte project. Na goedkeuring van uw kant zal uw project worden gelanceerd en gepromoot.

ONZE DIGITALE SERVICES:

 • Branding & Strategy
 • Mobiele marketing
 • Informatie architectuur
 • Website design & development
 • Mobiele/ responsive website design
 • E-commerce solutions
 • Content Management Systemen (CMS)
 • Intranet solutions
 • Database connections
 • Usability Testing
 • SEO
 • Het schrijven van content
 • Web Analytics
 • Video’s en video integratie
 • Copywriting
 • E-mail Marketing


Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands