Xtra Digital Logo

ONLINE ADVERTEREN?

Met uw product of merk op pagina 1 van Google?

ADVERTEREN OP INTERNET.

Soms is het moeilijk om bij bepaalde zoekresultaten (organisch) op de eerste pagina van Google te komen staan. Met de inzet van Google Adwords advertenties kunt u met uw website toch op de eerste pagina van Google komen te staan. Of wilt u meer traffic naar bepaalde producten of een specifieke landingspagina realiseren? Adverteren op internet is hierbij uiterst effectief en direct meetbaar.

ADVERTEREN OP GOOGLE.

Met zoekmachine adverteren zet Xtra een Google Adwords campagne voor u bedrijf op. Daarmee wordt de website van uw merk of bedrijf snel vindbaar op bepaalde zoekwoorden die in overleg met u worden bepaald. Het directe gevolg hiervan is dat u snel nieuwe bezoekers naar uw website trekt. Op het zoeknetwerk van Google betaalt u alleen als er op uw advertentie wordt geklikt (PPC/pay per click).

HET GOOGLE DISPLAY NETWERK.

Het Display Netwerk bestaat uit een groot aantal websites die samenwerken met Google, zoals blogs en forums en Google-sites zoals YouTube, Gmail, Google Finance en Blogger. Op het Google display netwerk kunt u ook beeldadvertenties of video advertenties inzetten.
Advertenties: Tekst-, beeld-, rich media- en videoadvertenties.

DISPLAY ADVERTISING (AWARENESS).

Vergroot uw online imago, naamsbekendheid, en trek nieuwe klanten aan. Op basis van Awareness (CPM) en een duidelijke call-tot-action binnen de te selecteren doelgroep worden landelijke en grote websites ingezet voor online banners die uw merk, product of dienst onder de aandacht brengen.

DISPLAY ADVERTISING (NETWERK PERFORMANCE).

Hierbij wordt een online banner campagne breed over over ons netwerk uitgezet en doen de banners het werk om de posities te vinden waar de meeste kwalitatieve clicks vandaan komen. Afrekenen op basis van cost per click.

ONLINE MEDIA BUREAU.

Voor meer online succes, betere vindbaarheid, hogere conversies en meer leads neemt u het best contact op met de specialisten van Xtra Digital Agency. Afhankelijk van uw doelstellingen zetten zij uiterst effectied online media in voor display advertising, online banners op social media en Google Adwords voor Search engine advertising. Bel nog vandaag voor een afspraak T. +31 (0)76 76 76 305.


VRAAG DIRECT UW BROCHURE AAN

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands