Xtra Digital Logo

ONLINE MEDIA VOOR MEER VERKOOP...

Xtra is een full service internetbureau en verzorgt de online marketing voor tal van opdrachtgevers. Xtra ontwikkelt online campagnes, verstrekt online media adviezen, maakt media planningen en plaatst vervolgens advertenties op alle vormen van digitale media. Media marketing wordt ingezet om snel traffic naar uw website te genereren. Onze online media afdeling biedt de mogelijkheid om succesvol online te adverteren op het Google platform met Google Adwords, beeldadvertenties en video. Daarnaast biedt Xtra display advertising op alle grote Benelux websites, digitaal adverteren op sociale media met Facebook Advertenties en online adverteren op Linkedin.

EFFECTIEF ONLINE ADVERTEREN?

U kunt effectief adverteren en uw doelgroep bereiken door het selecteren van het land, de regio of plaats. Hierbij kunnen eventueel landingspagina’s of minisites voor worden aangemaakt met meetbare call to actions of u kunt e-mail adressen generen doordat deze online opgevraagd moeten worden.
Xtra zorgt ervoor dat alle campagnes direct meetbaar zijn door pixels te plaatsen op de bestemmingspagina en ‘bedank’ pagina en te koppelen aan de online advertenties, zodat er uiterst effectief kan worden geadverteerd. Afhankelijk van doelstellingen, doelgroep en mediabudget maakt Xtra voor u een online mediaplan om gericht te adverteren voor meer traffic, leads en sales. Voor een online media campagne op maat neemt u het best contact op met Xtra Digital Agency.

ONLINE ADVERTEREN OP FACEBOOK?

Social advertising, ofwel adverteren op sociale media, is aan een opmars bezig. Steeds meer opdrachtgevers zien deze netwerksites als een belangrijk advertentiekanaal, vooral Facebook reclame is interessant.
Het is veruit de grootste social media site van ons land. Dit maakt Facebook tot het medium om uw product of dienst voor te stellen aan een brede en selectieve doelgroep.

Op Facebook moet vooraf een doelgroep worden bepaald. Op basis van het beschikbare budget worden dan zoveel mogelijk gebruikers uit deze doelgroep bereikt. Facebook biedt diverse advertentievormen met daarnaast uitgebreide mogelijkheden voor targeting, interactie en het verhogen van de loyaliteit met de geselecteerde doelgroep (Standaard advertenties, Page Post Ads, Promoted Posts, Mobiel only Ads en gesponsorde zoekresultaten).

Xtra draagt hierbij zorg als social media bureau voor een selectieve doelgroep omschrijving en verzorgt de Facebook advertenties op diverse formaten. Hoe beter de Facebook reclame wordt afgestemd op de verschillende doelgroepen, des te meer kliks tegen lagere kosten u krijgt. Facebook biedt hiervoor de mogelijkheid om op basis van kosten per klik (CPC) of kosten per 1000 vertoningen (CPM) te adverteren.

DE VOORDELEN VAN ADVERTEREN OP FACEBOOK..

Met adverteren op Facebook heeft uw advertentie een groot bereik. Dit omdat Facebook veel gebruikers heeft. Deze gebruikers spenderen veel tijd op Facebook en dat maakt adverteren op Facebook interessant.

OP LINKEDIN ADVERTEREN?

LinkedIn is het ideale sociale media kanaal om professionele contacten te onderhouden en nieuwe te maken. Met LinkedIn kunt u gericht adverteren. Dit resulteert in een grotere interesse in uw bedrijf, product of dienst door de juiste personen. De mogelijkheden voor adverteren op LinkedIn zijn talrijk. Zo kunt u adverteren door middel van Sponsored Updates, Display Advertising, Content Ads, LinkedIn Slideshare en Social Ads.

Neem contact op met Xtra Digital Agency voor de inzet van alle vormen van digitale media zoals Google Adwords, Google display, adverteren op het web of op sociale media. Tevens staat ons Service & Support Team voor u klaar wanneer uw website, na oplevering, uitgebreid of verandert dient te worden.
E. agency@xtradigital.com of bel T. 076 76 76 305
Projecten in deze categorie

BEKIJK VOLLEDIG PORTFOLIO

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands