Xtra Digital Logo

XTRA UPDATES

Haceka

13/04/2019     Development / Design / Retail

Voor Haceka gaat Xtra een nieuwe webapplicatie bouwen voor de mooiste accessoires in badkamer en het toilet. Haceka is totaalleverancier van badkamermeubels, badkamer accessoires en design radiatoren in verschillende designs.Nieuwe website SWAB

13/04/2019     Development / Design

De nieuwe ontwikkelde website swab.nl bindt de strijd aan tegen het coronavirus. Specialisten, Huisartsen en verplegend personeel worden op de hoogte gehouden door de laatste ontwikkelingen. Het CIb (RIVM) in samenwerking met SWAB hebben een voorlopig document met medicamenteuze behandelopties samengesteld, om de strijd zo goed mogelijk aan te kunnen gaan tegen het coronavirus.

Nieuwe website SWAB
Bosch Car Service

13/07/2017     Automotive

Xtra Digital gaat de complete social media voor Bosch Car Service in de gehele Benelux verzorgen. Ook de 451 vestigingen worden elk afzonderlijk ondersteund met het Xtra Bosch Partner Facebookpakket.

Bihr en Motul

07/12/2016     Automotive

Xtra verzorgt voor Bihr en het merk Motul Motor Oil de sociale media in de Benelux. Het merk Motul is in heel de wereld bekend dankzij de sponsoring van de MotoGP.

Bihr en Motul
Nieuw algoritme Instagram

20/03/2016     Social media


Instagram introduceert een nieuw algoritme waarbij de ‘beste’ berichten het eerst worden getoond.
Dit nieuwe Instagram algoritme verschuift de volgorde van de foto's en video's in je feed "op basis van interesse, inhoud, je relatie met de persoon die de post verzorgt en de actualiteit van de post.”
Facebook marketing

02/05/2015

Facebook marketing voor twee wereldberoemde wijnen uit Spanje.

United Wineries uit Spanje wordt klant bij Xtra Digital Agency. 
Bureau gaat de Facebook marketing doen voor de merken Berberana en Marques de la Concordia. Beide merken zijn in Nederland bij Albert Heijn verkrijgbaar.

 Facebook marketing

Xtra Digital Agency
gaat verder als:
SuperRebel®

Creative agency for brave brands