Xtra Digital Logo

XTRA UPDATES

Bosch Car Service

13/07/2017     Automotive

Xtra Digital gaat de complete social media voor Bosch Car Service in de gehele Benelux verzorgen. Ook de 451 vestigingen worden elk afzonderlijk ondersteund met het Xtra Bosch Partner Facebookpakket.

Bihr en Motul

07/12/2016     Automotive

Xtra verzorgt voor Bihr en het merk Motul Motor Oil de sociale media in de Benelux. Het merk Motul is in heel de wereld bekend dankzij de sponsoring van de MotoGP.

Bihr en Motul
Nieuw algoritme Instagram

20/03/2016     Social media


Instagram introduceert een nieuw algoritme waarbij de ‘beste’ berichten het eerst worden getoond.
Dit nieuwe Instagram algoritme verschuift de volgorde van de foto's en video's in je feed "op basis van interesse, inhoud, je relatie met de persoon die de post verzorgt en de actualiteit van de post.”
Facebook marketing

02/05/2015

Facebook marketing voor twee wereldberoemde wijnen uit Spanje.

United Wineries uit Spanje wordt klant bij Xtra Digital Agency. 
Bureau gaat de Facebook marketing doen voor de merken Berberana en Marques de la Concordia. Beide merken zijn in Nederland bij Albert Heijn verkrijgbaar.

 Facebook marketing
Nieuwe Facebook plugin
Nieuwe Facebook plugin

13/04/2015     Design

De Facebook Like Box gaat verdwijnen. De Facebook Like box wordt aangepast. Hiervoor heeft Facebook een nieuwe plugin ontwikkeld: De Facebook Page Plugin.

Voor degenen die niet weten wat de Facebook Like Box is: deze heb je ongetwijfeld wel eens gezien want deze gratis plugin wordt wereldwijd door miljoenen websitebeheerders gebruikt om een Facebook-pagina te promoten. Bezoekers kunnen met een druk op de knop de pagina liken.Klantenservice is belangrijk

25/10/2014     Design

Als Digital Agency hebben wij ervaren dat de verkoop van producten verder gaat dan alleen de “sale”. Je klanten meer kwaliteit en een betere service verlenen maken direct het verschil met de concurrentie en is een zeer eenvoudige manier om je te onderscheiden van de massa. Volgens een laatste studie naar internet providers veranderde 62% van de consumenten van hun netwerk provider door hun slechte ervaringen met de klantenservice.