Xtra Digital Logo

XTRA UPDATES

Xtra gaat in de olie
Xtra gaat in de olie

07/12/2016     Automotive

Xtra gaat voor Bihr, een groothandel in accessoires en onderdelen voor motorfietsen, scooters, quads en leverancier van Motul olie aan de slag in de Benelux. Het merk Motul bekend als de belangrijke sponsor van de MotoGP zal verdere invulling krijgen in de Benelux. in het kader van het customizen van motorfietsen wil Bihr als toeleverancier van motoronderdelen een belangrijke rol gaan spelen. Hiervoor worden events opgezet om samen met verkooporganisaties, zoals MotoPort, de nieuwste trend van het individualiseren van motorfietsen uit te bouwen naar een commercieel succes.

Nieuw algoritme Instagram

20/03/2016     Social media


Instagram introduceert een nieuw algoritme waarbij de ‘beste’ berichten het eerst worden getoond.
Dit nieuwe Instagram algoritme verschuift de volgorde van de foto's en video's in je feed "op basis van interesse, inhoud, je relatie met de persoon die de post verzorgt en de actualiteit van de post.”
Facebook marketing
Facebook marketing

02/05/2015

Facebook marketing voor twee wereldberoemde wijnen uit Spanje.

United Wineries uit Spanje wordt klant bij Xtra Digital Agency. 
Bureau gaat de Facebook marketing doen voor de merken Berberana en Marques de la Concordia. Beide merken zijn in Nederland bij Albert Heijn verkrijgbaar.

 Nieuwe Facebook plugin

13/04/2015     Design

De Facebook Like Box gaat verdwijnen. De Facebook Like box wordt aangepast. Hiervoor heeft Facebook een nieuwe plugin ontwikkeld: De Facebook Page Plugin.

Voor degenen die niet weten wat de Facebook Like Box is: deze heb je ongetwijfeld wel eens gezien want deze gratis plugin wordt wereldwijd door miljoenen websitebeheerders gebruikt om een Facebook-pagina te promoten. Bezoekers kunnen met een druk op de knop de pagina liken.Nieuwe Facebook plugin
Klantenservice is belangrijk

25/10/2014     Design

Als Digital Agency hebben wij ervaren dat de verkoop van producten verder gaat dan alleen de “sale”. Je klanten meer kwaliteit en een betere service verlenen maken direct het verschil met de concurrentie en is een zeer eenvoudige manier om je te onderscheiden van de massa. Volgens een laatste studie naar internet providers veranderde 62% van de consumenten van hun netwerk provider door hun slechte ervaringen met de klantenservice.B2B-marketeers gaan meer met mobiel

25/10/2014     Social media

B2B-marketeers gaan de komende maanden meer geld uitgeven aan mobiele marketing. De uitgaven gaan met 11 procent omhoog.  De meeste problemen hebben B2B-marketeers met marketingsoftware. Deze programma’s ontberen geavanceerde mogelijkheden of integreren slecht met bestaande oplossingen.

Ook is er nog steeds onvoldoende kennis van de markt. Als gevolg daarvan denkt vijftien procent dat mobiele marketing niet effectief is. Native advertising heeft de aandacht van veel B2B-marketeers. Meer dan de helft denkt daarvan gebruik te gaan maken. Banners blijven populair, net als video advertenties.