Xtra Digital Logo

Online mediabureau?

In Online marketing op 23-08-2014

Digital Media Agency

Een online mediabureau kan worden gedefinieerd als een ontwerpbureau die de creatieve, strategische en technische ontwikkeling op basis van ‘scherm’ gerelateerde producten en diensten levert. Waar voorheen een digitaal reclamebureau nog werd gedefinieerd als een internetbureau die zelden of nooit drukwerk levert, is die term nu verder geëvolueerd en gaat veel verder dan alleen de ontwikkeling van websites.


Er zijn bijna net zoveel digitale media als printed media items, hoewel digitale media een veel complexere en technische omgeving te zien geeft dan wat gedrukte media ooit was. De belangrijkste digitale media is nu ook uw website, de sociale netwerken die u gebruikt, mobiele applicaties, apps, digital bewegwijzering, kiosken, software, video's, applicaties, podcasts en de lijst gaat maar door.

Xtra Digital kan worden gedefinieerd als een Full Service Digitaal Media Bureau en biedt elk aspect van online marketing. Wij zijn specialisten op het internet of online marketing en bieden de volgende diensten;

Social Media Marketing. 

Social media marketing verwijst naar het proces van het verkrijgen van verkeer of aandacht door middel van sociale media sites. Social media zelf is een catch-all term voor sites die sociale interacties aan gaan, zoals Twitter  met ‘Status Updates' of Facebook die een volledig scala aan diensten aanbiedt, waaronder het uploaden van foto's, het delen van content en ga zo maar door. Uw social media is zeer belangrijk omdat het nauwe banden onderhoudt met uw SEO inspanningen en hiermee ondersteuning levert aan uw vindbaarheid.

Website Marketing.

Web marketing is de algemene term voor marketing op het internet. Het is eigenlijk een computer-based versie van de traditionele marketingdoelstellingen die betrekking hebben op product, prijs, verpakking, promotie en plaats.
Net als de traditionele marketeers werken om de interesse  van hun doelgroep te verkrijgen, heeft webmarketing als doel om klanten naar de websites te trekken van de online marketeers.

Digital Marketing.

Digitale marketing is een algemene term die verwijst naar de vele promotionele technieken die worden gebruikt om klanten te bereiken via de nieuwste digitale technologieën. Digitale marketing biedt een breed scala aan diensten en marketing technieken om het merk, product of dienst, voornamelijk via het internet te promoten als aanvulling op mobiele en traditionele TV en radio reclame. Digitale marketing is ook bekend als internet marketing, maar hun werkelijke processen verschillen, zoals digitale marketing meer gericht, meetbaar en interactiever wordt beschouwd.

Digitale Media.

Kortom, digitale media is de elektronische inhoud van websites of servers waar de details kunnen worden gevonden door middel van web browsers. Online media is dus een vorm van elektronische communicatie; uw content bevat een boodschap die wordt benaderd door iemand die op zoek is naar deze specifieke informatie. Meer uitgevers maken de overstap naar online media, voor het bereiken van een breder, beter, geschikter of niche publiek.

Web Marketing.

Internet marketing of webmarketing, verwijst naar de reclame en marketing inspanningen die het web en e-mail gebruiken om directe verkoop te stimuleren, via e-commerce en om leads te genereren. Deze inspanningen worden meestal gebruikt in combinatie met de meer traditionele vormen van reclame, zoals radio, televisie, kranten en tijdschriften.

B2B Online Marketing.

B2B Online Marketing gebruikt vaak social media als belangrijkste instrument. 
Deze social media verwijst naar de diverse kanalen van het sociale web (blogs, sociale netwerken, wiki's, etc.) zeker als ze betrekking hebben op business-to-business en interacties. B2B social media resulteert ook hoe prospects, klanten en bedrijven gebruik maken van het sociale web voor onderzoek, luisteren, communiceren en door middel van het uitwisselen van content zich met elkaar verbinden.

Online marketing.

Online marketing verwijst naar een reeks van krachtige tools en methoden die worden gebruikt voor het promoten van producten en diensten via het internet. Online marketing bestaat uit een breder scala aan marketing elementen dan de traditionele en zakelijke marketing. Dit is onder meer te wijten aan de extra kanalen en marketing mechanismen die beschikbaar zijn op het internet.


<< Kiezen van social media bureau   /   Digital design agency >>