Xtra Digital Logo

Het digitale reclamebureau helpt.

In Online marketing op 10-08-2014

Digital Agency helpt bedrijven

Xtra Digital is een full service digital agency dat zich richt op het ontwikkelen van strategische digitale marketing en creatieve diensten die de ontwikkeling van uw website, als de ontwikkeling van uw mobiele marketing platform omvatten.
We zijn gevestigd in Breda en in Antwerpen. Ons doel is om uw bedrijf te helpen met alles wat nodig is om om de digitale markt op een zo efficiënt mogelijk manier te benaderen.


Online adverteren omvat nu veel meer dan alleen het verhogen van het aantal bezoekers van uw website. Dit is de reden waarom we een digitale marketing benadering hanteren die gericht is op het creëren van naamsbekendheid het verbeteren van conversie ratio’s, het verhogen van klantenparticipatie en klantbeleving door middel van sociale media, uw verkopen en winst naar nieuwe hoogtes te brengen en het rendement van uw marketinginvestering laten stijgen.

Xtra helpt bij het verhogen van uw inkomsten.

Of u nu een e-commerce platform wilt bouwen, het optimaliseren van uw conversie ratio, donaties wilt aantrekken of het genereren van leads voor uw bedrijf, wij  kunnen u helpen met welke methode het beste voor u werkt.  Door het stimuleren van uw digitale media kunnen wij u helpen bij het ​​bereiken van uw omzetdoelstellingen.

Xtra helpt bij het verlagen van uw bedrijfskosten.

Zowel traditionele web- en de nieuwere mobiele online platformen geven uw bedrijf opportuniteiten om de kosten van uw dagelijkse kosten te verminderen. U bent zelfs in staat om tijd en geld te besparen door middel van de ontwikkeling van digitale ‘zelf service opties’, die uw klanten toelaat om zichzelf te helpen zodra er zich een probleem ontwikkelt door daadwerkelijke interactie met uw business systemen.

Xtra verzorgt online efficiëntie.

Door online oplossingen te ontwikkelen die gericht zijn op het laten stijgen van de opbrengsten en op het reduceren van de kosten is het mogelijk uw business te optimaliseren dankzij verbeterde doorlooptijden, effectief 24 uur open zijn per dag, 7 dagen per week, 52 weken per jaar wat betekent dat u zelfs inkomen kan genereren gedurende weekenden en feestdagen.

Xtra bouwt aan uw merkwaarde.

Uw merkwaarde is een integraal onderdeel van uw online aanwezigheid en moet vanaf de grond worden opgebouwd. Dit betekent dat vanaf uw eigen digitale platform podium uw Customer Experience (CX) en User Experience (UX) kunt optimaliseren. De basisprincipes waarrond de identiteit van uw merk wordt ontwikkeld. Dit zal zorgen voor een aantrekkelijke, stijlvolle en bevredigende klantervaringen voor uw merk, bedrijf, producten en/of diensten.

Xtra optimaliseert de betrokkenheid met uw klanten.

In de huidige technologisch en geavanceerde wereld is de betrokkenheid van de consument van veel meer betekenis dan vroeger. Het is niet langer voldoende om alleen een eenvoudige website, een e-mailadres en een telefoonnummer hebben om ervoor te zorgen dat uw klanten kunnen communiceren met uw organisatie omdat ze nu veel meer opties hebben om uit te kunnen kiezen.

Dit betekent dat u hun een keuze moet kunnen aanbieden om met uw organisatie te kunnen communiceren via hun laptop, hun mobiele telefoon en hun tablet. Door middel van onze services te gebruiken kunnen wij u helpen kiezen wat uw online marketing benodigdheden zijn en hoe deze best te implementeren en te managen.

Xtra is een Top Digital Agency.

Wij zijn een gerenommeerd full service Digital Agency, opgericht in 1997 met ruim 17 jaar ervaring op het gebied van traditionele web, mobile marketing, social media marketing, interactieve media en e-mail marketing. Wij bieden u graag de kans om onze diensten en ervaringen  te gebruiken om uw bedrijf verder te laten groeien. Marketing doelstellingen te realiseren, die resulteren in meer omzet en meer winst.

Contacteer ons vandaag en laat ons u helpen om een succesvolle digitale marketing strategie te ontwikkelen welke op maat gemaakt is voor u. Met de visie die u heeft ontwikkeld voor uw bedrijf, product of dienst. Tel. 0031- 76 76 76 305.

<< Zoekmachine marketing   /   Kiezen van social media bureau >>