Xtra Digital Logo

Zoekmachine marketing (SEM).

In Online marketing op 08-08-2014

Zoekmachine marketing

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, groot, klein of  ergens er tussen in – U bent afhankelijk van het aantal bezoekers dat naar uw website wordt gedirigeerd. Enerzijds door uw online aanwezigheid, anderzijds door uw sales en marketing inspanningen. Daarnaast moet u alle aspecten van zoekmachine optimalisatie beheersen en de steeds veranderende regels en principes kennen om uiteindelijk meer bezoekers te krijgen. Of u kunt natuurlijk ook een SEO specialist inhuren.


Xtra Digital Agency is een gekwalificeerd zoekmachine marketing bureau en onze SEO experts zorgen ervoor dat u beter gevonden gaat worden. Meer online succes boekt door meer nieuwe leads en meer verkopen. Door de ervaringen en behaalde resultaten kunnen zij u ook helpen in de zoektocht naar de juiste SEO professional.

Hoeveel jaar SEO ervaring moet deze 'SEO expert' hebben?

Dankzij de kracht van Google, YouTube en de groeiende online wereld is het bijna  voor iedereen mogelijk om alles over dit onderwerp te vinden en te leren. SEO is hierbij natuurlijk een zeer populair onderwerp. Mede het feit dat het zeer belangrijk is om voor uw bedrijf, website, producten en diensten hoog in de zoekresultaten te scoren. Ongeacht welke online marketing tools u verder wilt gaan inzetten.
Een website kan verschillende SEO strategieën inzetten om in een bepaalde niche als beste uit de bus te komen. Een SEO expert moet de juiste strategie bepalen en volgen om voor hun opdrachtgever het gewenste effect te realiseren met betrekking tot een hogere ranking en meer conversies.

Begrijpen ze de drie basis elementen van SEO?

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit drie niveaus en daarnaast heeft u inzicht nodig   in de techniek en de beperkingen van zoekmachines, die essentieel zijn voor het SEO succes.
• De technische component - dit is de structuur van de site en bepaalt hoe effectief zoekmachines uw inhoud zien en indexeren. Crawl en HTML fouten zijn zaken die moeten worden opgelost.
On-Page Optimalisatie - dit is het gebruik van verschillende elementen, zoals zoekwoorden,  HTML-tags, pagina omschrijving om het verkeer gegenereerd door zoekmachines te kunnen verhogen.
• Off Page Optimalisatie - dit omvat link building

Zijn ze echt SEO specialisten?

De beste manier om ervoor te zorgen dat de specialisten die u hebt gevonden in feite SEO specialisten zijn door te zoeken op de voor hun geselecteerde zoekwoorden in een aantal zoekmachines. Deze trefwoorden kunnen hun locatie, SEO specialist, Search Engine Marketing of een soortgelijke zoekopdracht, afhankelijk van uw keuzes bevatten. U kunt ook hun meest recente referenties opvragen en meten hoe effectief de SEO resultaten zijn voor deze sites.

Begrijpen ze dat SEO slechts een onderdeel is van de marketingstrategie?

Uw website moet worden ontworpen met een specifiek doel voor ogen. Het maakt niet uit hoe hoog het scoort in de zoekmachine resultaten als de inhoud onaantrekkelijk is of de navigatie te wensen overlaat dan zal het bounce percentage toenemen. Potentiële klanten gaan net zo snel weer weg als ze kwamen.

Is uw expert in staat om hun plan en instructies effectief te communiceren?

Of het nu uw SEO expert is, een extern bureau of een medewerker, ze moeten kunnen communiceren met alle afdelingen binnen uw bedrijf van IT, marketing, klantenservice, research & analytics en de verkoopdienst. Ze moeten in staat zijn om in eenvoudige termen uit te leggen waarom bepaald elementen moet worden gewijzigd. Inclusief aanpassingen in het webdesign kunnen bespreken, het onderhoud van uw site, als te luisteren naar de mensen die betrokken zijn met uw dagelijkse web business.

Ook SEO experts moeten zichzelf blijven verbeteren

SEO is een wereld die onderhevig is aan frequente wijzigingen, zoekmachines gebruiken steeds nieuwe algoritmen om hun crawlers  te optimaliseren en online marketing breidt zich meer en meer uit. Zorg ervoor dat uw  SEO expert steeds op zoek gaat naar nieuwe technieken, nieuwe strategieën en nieuwe wegen zoek om uw online business naar nieuwe hoogtes te brengen.<< #Engagement op Twitter   /   Digital Agency helpt bedrijven >>