Xtra Digital Logo

SEO copywriting.

In Online marketing op 02-06-2014


De kracht van SEO copywriting. Goed geschreven content is cruciaal om uw potentiële klanten te kunnen voorzien van accurate, interessante en nuttige informatie over uw product of dienst. Het schrijven van kwalitatieve content betekent het accuraat gebruiken van relevante zoekwoorden, unieke content en het regelmatig vernieuwen van de content om uw website actueel te houden. Door middel van SEO copywriting kunt u efficiënt en gericht de juiste bezoekers naar uw site dirigeren. SEO Copywriting is dan ook een must voor het schrijven van website content, blog artikelen en persberichten.


Het schrijven van kwalitatieve SEO content

Syntax: de manier waarop bepaalde woorden zijn gerangschikt om zinnen te vormen. Het integreren van SEO zoekwoorden is hierbij van groot belang. Er moet een balans gevonden worden tussen het verwerken van zoekwoorden, synoniemen en het vormen van natuurlijk geschreven zinnen.

Grammatica en spelling: mensen maken fouten, en zo ook ervaren schrijvers. Het proeflezen en het uitvoeren van spellingcontroles zijn de beste manieren om fouten te voorkomen. Spelfouten in uw website content zullen de kwaliteit van uw website niet ten goede komen.

Schrijfstijl: het gebruiken van de goede grammatica, correcte spelling en een kwalitatieve syntax behoren tot de expertises van content experts. Maar de schrijfstijl zal bepalen of potentiële klanten uw content zullen lezen. 

De ervaren content experts van Xtra Digital Agency helpen u graag met het schrijven van relevante, overtuigende en aantrekkelijke content.

Het combineren van de juiste zoekwoorden met het schrijven van effectieve content komt ten goede aan de presentatie van uw producten of diensten en kan tevens omzet verhogend werken. De competentie van de professionele schrijvers van Xtra stelt hen in staat om zoekwoorden onderzoek te doen, content te schrijven, te proeflezen en de content te bewerken om zo de juiste informatie over te kunnen brengen aan de bezoekers van uw website.

In de huidige maatschappij, waar alles steeds sneller en beter moet, is relevante content van onschatbare waarde. Zo kijkt de meerderheid van de mensen die een zoekopdracht hebben uitgevoerd in een zoekmachine niet verder dan de tweede resultatenpagina. Hulp van een SEO expert is hierbij dan ook niet overbodig. De content experts van Xtra Digital Agency helpen u graag met het optimaliseren van uw content.

Het inhuren van een content schrijver gespecialiseerd in het gebruiken van SEO zoekwoorden, zorgt niet alleen voor meer bezoekers op uw website, maar helpt ook voor het promoten van uw producten of diensten. Goed geschreven SEO content maakt het verschil; het bepaalt of mensen na een zoekopdracht uw pagina zullen bezoeken of de pagina’s van uw concurrenten.


Het genereren van omzet door middel van kwalitatieve content.

De content experts van Xtra schrijven goed lopende en leesbare content met relevante zoekwoorden en zoekwoorden combinaties om zo de vindbaarheid van uw website te verhogen. Website bezoekers hebben maar een korte aandachtsboog en raken geïrriteerd wanneer de website content die ze lezen saai is, vol met fouten staat en onleesbaar is. Daarentegen leiden goed geschreven interessante, informatieve artikelen zonder grammaticale fouten en fouten in de zinsbouw, tot geïnteresseerde bezoekers die de content aandachtig zullen lezen. Dit zal dan weer leiden tot meer inkomsten voor uw bedrijf of organisatie.


<< social media campagnes   /   Social media optimalisatie >>