Xtra Digital Logo

Schrijven van relevante content

In Online marketing op 09-05-2014


Digitaal bureau: Xtra Digital Agency.

Xtra Digital Agency gelooft in het feit dat kwalitatieve content het verschil maakt.

Wij bieden als digitaal bureau hoge kwaliteit content voor alle vormen van digitale marketing :

  • SEO-diensten (seo copywriting)
  • Content strategie
  • schrijven van website content
  • Social Media Content
  • Analytics en rapportage


Effectieve content marketing begint met een content strategie op maat. Het creëren van een content strategie is veel meer dan alleen een SEO analyse en aanbeveling. Content strategie begint met het leren over uw bedrijf, product of dienst, uw doelstellingen en uw doelgroep. Vervolgens zetten we een content strategie op, die is afgestemd op uw situatie, behoeften en communicatie doelstellingen.

Website Content

Tegenwoordig, is goed geschreven content essentieel voor meer online succes. Zoekmachines houden van unieke en relevante, goed geschreven content. Sterke visuals zijn hierbij belangrijk, maar de woorden die u gebruikt kunnen het verschil maken. De ervaren Xtra SEO copywriters creëren een balans tussen visuals en relevante content. Wij voorzien u van de inhoud en bieden hoge kwaliteit volgens de laatste SEO normen voor het verkrijgen van de beste online resultaten met uw website.

Bij content marketing is het gebruik van de juiste woorden cruciaal. Het schrijven van content begint met dan ook met het onderzoek naar de juiste zoekwoorden. Wij onderzoeken uw markt en de online vraag om uit te vinden wat de meest relevante zoekwoorden zijn voor meer traffic naar uw website. Het is belangrijk om daarnaast relevante zoekwoorden te gebruiken voor optimale SEO prestaties. Wij zullen u content voorzien van hoge kwaliteit en relevante inhoud, die aantrekkelijk is om te lezen en leidt naar conversies. Als gevolg hiervan zal uw organische zoekresultaten verbeteren, zodat uw website wordt gevonden door uw potentiële klanten.


Social Media Content

Zaken doen in de wereld van vandaag betekent interactie met uw doelgroep op een consistente basis. Uw publiek verwacht dat u hun vragen beantwoord, dat u luistert naar hun behoeften en dat u belangrijke informatie over uw producten en diensten levert. Facebook , Twitter en andere sociale media werkt alleen als de inhoud up-to-date is. De sociale media professionals van ons digitale bureau staan ​​klaar om u te helpen met uw social media en online campagnes.

Content Marketing Reporting.

Xtra rapporteert regelmatig over de prestaties van de content marketing campagnes van uw bedrijf. Wij volgen uw website en social media resultaten en gebruik deze resultaten voor het het verbeteren van uw content marketing campagne.  Xtra controleert uw online prestaties met het gebruik van betrouwbare software. Wij zullen u voorzien van maandelijkse rapportages en samenvattingen van uw online prestaties.


<< Social media uitbesteden   /   social media campagnes >>