Xtra Digital Logo

Social media uitbesteden?

In Online marketing op 07-05-2014


Uitbesteden van uw sociale media marketing campagne?

Xtra Digital Agency biedt u een verscheidenheid aan digitale marketing services; van webdesign en webdevelopment tot SEO en social media marketing.


Tegenwoordig is het online aanwezig zijn met uw bedrijf, product of dienst niet meer voldoende om online succesvol te zijn. Sociale media is uitgegroeid tot een belangrijke manier om te communiceren met uw bestaande- en potentiële klanten. Bedrijven die niet actief zijn op sociale media platforms zoals, Facebook, Twitter en LinkedIn, laten hier veel kansen liggen. Sociale media kan o.a. gebruikt worden voor:

  • Het vergoten van de naamsbekendheid door het zichtbaar zijn op websites met miljoenen gebruikers wereldwijd;
  • Het versterken van de relaties met klanten door middel van constante communicatie;
  • Het op de hoogte houden van uw potentiële en bestaande klanten over uw producten of diensten;
  • Het bereik verhogen door het creëren van deelbare content en visuals.

Sociale media marketing omvat vele activiteiten. Zo moet de website geoptimaliseerd zijn voor sociale media doeleinden, zijn er overtuigende content en visuals nodig om (nieuwe) bezoekers aan te trekken en moeten de pagina’s geanalyseerd worden om een beter resultaat te bereiken.

Optimaliseren van de website. 

Xtra helpt u met het optimaliseren van uw website voor het delen van sociale media. Met een effectief website, geoptimaliseerd voor zoekmachines, kunnen (potentiële) klanten doorverwezen worden naar de bijbehorende pagina’s op sociale media en visa versa.

Content is king. 

Een belangrijk component van een succesvolle sociale media pagina is het creëren en delen van content wat de bezoekers aanspreekt. De content experts van Xtra Digital Agency kunnen u  helpen met het schrijven van kwalitatief hoogwaardige content. 

Aantrekkelijke visuals.

Een ander belangrijk component van een succesvolle sociale media campagne zijn visuals. Visuals vertegenwoordigen uw merk en weerspiegelen waar uw bedrijf voor staat. Visuals helpen bezoekers tevens uw bedrijf te herinneren. 

Analyseren

Bij het analyseren van een sociale media campagne komt er meer kijken dan alleen het beoordelen van het aantal ‘likes’ van de bedrijfspagina; er zijn veel meer factoren die het succes van de sociale media campagne bepalen. Xtra helpt u met het analyseren van uw social media campagne en het verbeteren van uw sociale media pagina’s.


Neem contact op met Xtra Digtal Agency voor meer informatie over het uitbesteden van uw sociale media campagne en meer online succes.

<< SEO training   /   Schrijven van relevante content >>