Xtra Digital Logo

SEO praktijk training

In Online marketing op 03-05-2014


Xtra SEO Training.

Xtra Digital Agency is een zoekmachine marketingbureau van naam en faam en geeft SEO praktijk trainingen. Zoekmachine is onderdeel van internet marketing, waarbij de website meer traffic en conversie moet genereren. Veel websites en webshops kregen al een uitstekende ranking op bepaalde zoektermen en veroverden zo marktaandeel.

De website van flexibility.nl werd uitgeroepen als de best vindbare en gebruiksvriendelijke website voor detachering in Nederland.
Ook online webshops vonden hun weg naar de eerste pagina van Google en kregen zelfs een Thuiswinkel Award. Uit de SEO ervaringen en samenwerking met  SEO veteranen over de gehele wereld heeft Xtra een SEO training ontwikkeld voor in company trainingen aan bedrijven en online marketeers die meer online succes willen genereren.


SEO training door ervaren SEO specialisten.

Het optimaliseren van uw website om zo goed vindbaar te zijn in de zoekmachines wordt steeds belangrijker. Dit is de reden dat het volgen van een SEO training steeds populairder. Er wordt vaak gedacht dat SEO alleen gebruikt kan worden voor zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen. Echter, SEO is ook noodzakelijk om bezoekers naar uw website te krijgen. Een SEO Training is van groot belang wanneer u marktleider in uw marktsegment of niche wilt worden. Xtra Digital Agency is the place to be wanneer het gaat over SEO Training conform de laatste SEO technieken 2014!

Company of persoonlijke SEO trainingen?

Wie bieden persoonlijke trainingen waar en wanneer u dat wenst. Het leren van SEO vaardigheden is vergelijkbaar met het leren van een taal. Het maakt het gemakkelijker om uw aandacht erbij te houden wanneer er een SEO specialist in uw buurt is.  Xtra verzorgt SEO trainingen bij u op het bedrijf en u kunt ook persoonlijk zich inschrijven voor een SEO basis-, SEO specialist- of SEO expert training. Ook na het volgen van een SEO training kunt u altijd u praktijkvragen stellen aan onze SEO specialist.


Het doel van een SEO Basis training.

Met deze SEO cursus leert u alle technieken die nodig zijn om een website te optimaliseren voor de zoekmachines en om het aantal bezoekers naar uw website te vergroten. In de Xtra SEO Training staan (onder andere) de volgende vragen centraal:

 • Hoe ‘ranken’ zoekmachines websites?
 • Wat is het belang van zoekwoorden onderzoek?
 • Wat zijn de gratis onderzoekstools en hoe gebruikt u ze?
 • Waar op uw website plaatst u de zoekwoorden?
 • Wat is het effect van links op SEO?
 • Wat is de invloed van de website structuur op SEO?

Het belangrijkste doel van een SEO professional is het optimaliseren van de website zodat de website hoog scoort in de zoekmachines. Wanneer u deze Xtra SEO Training heeft afgerond bent u in staat om uw website en merk op een effectieve manier op de markt te brengen. In deze cursus staan (onder andere) de volgende onderwerpen centraal:

 • Link building tools en hoe deze gebruikt worden
 • Intern linkstrategie
 • Content strategie
 • Content optimaliseren
 • Invloed van social media op zoekmachine optimalisatie

Deze onderwerpen zijn de basis van een SEO Training. Bedrijven weten vaak niet hoeveel er nog te winnen valt voor hun website. De basis SEO technieken voldoen vaak al om uw website op de kaart te zetten.


Wat u van onze SEO specialisten verwachten...

Op het internet worden talloze SEO Trainingen aangeboden. Het is dan ook lastig om te bepalen welke van deze trainingen geschikt zijn voor u. Wanneer u kiest voor een SEO Training van Xtra Digital Agency bent u in goede handen. Wij geloven niet in een ‘standaard’ SEO methode. Elke docent heeft zijn eigen manier van lesgeven met de bijbehorende prioriteiten, ook al worden de basistechnieken van SEO vaak op dezelfde manier in de praktijk gebracht. Onze betaalbare SEO training is bovengemiddeld. Dit is wat u van onze docenten kunt verwachten:

 • SEO ervaring
 • SEO reputatie  (aan de hand van succesvolle cases krijgt u uitleg)
 • Theorie en praktijktraining

Waarom u tijd en moeite moet steken in het leren van SEO...

SEO is een van de beste manieren om uw online reputatie te verhogen. SEO helpt u om uw website gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk te maken om zo het aantal bezoekers van uw website te verhogen. Wij van Xtra Digital Agency doen er alles aan om uw bedrijf online succesvol te laten worden. Onze reputatie, professionaliteit en ervaring zorgen ervoor dat u waar voor uw geld krijgt. De investering in deze SEO Training heeft u dan ook snel terugverdiend naar meer online succes.


<< LinkedIn marketing tips   /   Social media uitbesteden >>