Xtra Digital Logo

Zoekmachine marketingbureau

In Online marketing op 10-04-2014


Stel u zich eens voor: u heeft tijd en moeite geïnvesteerd in het maken van uw eigen website.  U heeft bepaald welk product, service of  informatie u gaat verkopen of verschaffen en daarmee bent u klaar om uw website op te zetten. Het enige probleem is dat u niet het aantal bezoekers krijgt die u zou willen hebben. Iedereen weet dat het succes van een website afhangt van het aantal bezoekers – zeker wanneer u geld wilt verdienen met uw website of leads wilt genereren.

Dus wanneer u de zichtbaarheid van uw website wilt verhogen, een groter publiek wilt bereiken en uw winst wilt verhogen, kan Xtra Digital Agency u daarmee helpen.


Wie heeft zoekmachine optimalisatie nodig?

Veel website eigenaren zetten gehaast een website op, vullen het met content waarvan ze denken dat deze geschikt is zonder dat ze onderzoek doen naar de geschikte termen. Dit is het punt waarop  veel bedrijven en website eigenaren de mist in gaan. Ze vergeten dat  de zoekmachines (Google, Yahoo, Bing etc) tevreden moeten worden houden om een goede zoekpositie te kunnen bemachtigen. In andere woorden, wanneer de SEO (zoekmachine optimalisatie) verkeerd is, zal de website maar door weinig mensen gezien worden en daardoor zal er geld verloren gaan.

Een SEO bureau kan u helpen om een goede zoekpositie te bemachtigen.Met andere woorden, wanneer u geen SEO expert bent en uw website niet geanalyseerd is door een zoekmachine optimalisatie expert , kunt u wel wat hulp van een zoekmachine optimalisatie bureau gebruiken.


Hoe kan een SEO bureau u helpen?

Wanneer u Xtra Digital Agency inschakelt zullen zij als eerste uw site analyseren en aan de hand daarvan aanbevelingen geven. Voorbeelden van aanbevelingen zouden kunnen zijn:

  • Het gebruik van zoekwoorden in de tekst op de website. Dit is een gebied wat, wanneer u het niet goed uitvoert, veel laat liggen. Voor een succesvolle website is goed geschreven, unieke content van groot belang.

  • Het veranderen van de meta tags en andere informatie op de website om deze aantrekkelijker te maken voor de zoekmachines.

  • Content die het doel van uw website weergeeft, inclusief het gebruik van gerelateerde zoekwoorden.

  • Ideeën over het verbeteren van het ‘conversie pad’ op uw website om bezoekers te laten overgaan tot actie.

  • HTML verbeteringen, content keywords en interne links verbeteren

  • Zoektermen van het verkeer analyseren

Xtra zal uw site in detail analyseren om u zo van de beste aanbevelingen te kunnen voorzien. Op deze manier is Xtra in staat om de onderdelen van de website aan te wijzen die geoptimaliseerd moeten worden.

 

Is het legaal om een zoekmachine optimalisatie expert in te schakelen?

Om te kunnen voldoen aan de ‘legale’ richtlijnen van de zoekmachines, wilt u graag weten of u toegestane SEO marketing methodes gebruikt. Dit zijn methodes die gezien worden als de juiste methodes voor zoekmachine optimalisatie. Wanneer u ‘illegale’ methodes gebruikt bestaat de kans dat uw website niet meer zichtbaar zal zijn in de zoekresultaten. Dus wanneer u ervan verzekerd wilt zijn dat u alles op de juiste manier doet, is het inschakelen van een SEO expert onvermijdelijk. Xtra kan u hierbij helpen.
Dus ja, het is legaal om een SEO expert of bedrijf in te schakelen voor het maken van een goede website die veel bezoekers aan zal trekken.

 

Zal het verkeer naar mijn website organisch groeien?

Wanneer u heeft besloten om een bureau in te schakelen voor zoekmachine optimalisatie, zult u merken dat het verkeer naar uw site organisch zal gaan groeien. Dit is precies waar u naar op zoek bent wanneer u online succesvol wilt zijn. Wanneer u illegale methodes gebruikt, zal het verkeer naar uw site niet organisch zijn. Dit zal de alarmbellen op de zoekmachines laten afgaan en u zult merken dat uw positie in de zoekmachines aanzienlijk zal dalen.

Wanneer u Xtra in zult schakelen, zal het verkeer naar uw website groeien, wat uw positie in de zoekmachines alleen maar ten goede zal doen.


Wat levert SEO mij op?

Wanneer u een professioneel bedrijf inhuurt voor SEO, zal uw site vaker getoond worden en hierdoor zal de conversie groter worden. Het is hierbij logisch dat de hoogte van het resultaat afhankelijk zal zijn van wat u verkoopt of promoot, maar uw verkoop zal in ieder geval verhogen. Wanneer uw website meer bezoekers heeft, zullen meer van uw bezoekers geconverteerd worden in klanten (wanneer u een goed conversie pad heeft). Xtra kan u hierbij helpen. Neem contact op met Xtra Digital Agency wanneer u uw resultaat en het verkeer naar uw website wilt verhogen.


<< Facebook design   /   LinkedIn marketing tips >>