Xtra Digital Logo

Facebook design

In Online marketing op 17-03-2014

Facebook design

Facebook is deze week begonnen met het implementeren van een nieuw design. Door dit nieuwe design kunnen gebruikers gemakkelijker de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Verder kunnen beheerders eenvoudiger de tools vinden die ze het vaakst gebruiken.  In de linkerkolom van de tijdlijn is informatie over het bedrijf te vinden zoals het adres, een link  naar de website, de openingstijden,  een telefoonnummer, foto’s, video’s en het aantal ‘Likes’.

In dit nieuwe design worden alle geplaatste berichten weergegeven in de rechterkolom van de Facebookpagina. Dit is vergelijkbaar met de Facebookpagina’s voor personen. Waar je je ook bevindt op je Facebookpagina, vanaf nu kan je de informatie over je lopende advertenties, het aantal ‘Likes’ op je pagina, notificaties en ongelezen berichten altijd bekijken. Tevens zijn er een aantal nieuwe navigatie optie’s toegevoegd. 


Facebook Pages to Watch

De meest interessante nieuwe feature vinden wij toch wel de ‘Pages to Watch’ voor beheerders van Facebookpagina’s. Met deze feature kunnen beheerders een lijst van concurrerende Facebookpagina’s creëren en deze vervolgens vergelijken met de eigen Facebookpagina. Met behulp van de ‘overzicht’ tab kunnen beheerders de belangrijkste statistieken van deze pagina’s bekijken. Ook kunnen de meest bekeken berichten van deze pagina’s van de afgelopen week bekeken worden. 

Meer info: Facebook design

<< Tips email marketing   /   Zoekmachine marketing >>