Xtra Digital Logo

Facebook marketing

In Online marketing op 28-02-2014

Facebook Marketing

Facebook is met meer dan een miljard gebruikers, de nieuwe discipline van adverteren. Facebook kan dan wel begonnen zijn als de plaats waar je klasgenoten, collega's, familieleden en vrienden ontmoet, het is nu de plaats waar je moet zijn om zaken te doen. Adverteren op Facebook is erg populair. Met Facebook advertenties kunt u rechtstreeks de personen bereiken die overeenkomstige pagina's leuk vonden.


 FACEBOOK APPS.

 De mooiste Facebook apps worden gebouwd door de webontwikkelaars van Xtra digital, om op zoek te gaan naar nieuwe fans, likes en voor het aangaan van interacties om merkvoorkeur te genereren.

 FACEBOOK ADVERTEREN.

 Mobiele Facebook advertenties richten zich op de draagbare generatie van Facebook, zoals tablets, smarthpones en dergelijke. Effectieve Facebook marketing beslaat deze en andere gebieden. Voor Honda ontwikkelde Xtra een Like e& Win actie waarbij op Facebook wordt geadverteerd. Hierbij wordt in eerste instantie gefocust op vrienden van vrienden.

Facebook marketing is gebaseerd op een merk. Dit merk moet sterk genoeg zijn om op te vallen. Een deel van het opbouwen van een merk bestaat uit het handhaven van het aanzien van het bedrijf op Facebook. Het moet vermeden worden dat gepost commentaar het imago van uw bedrijf verstoort. Dit betekent dat u op uw publiek moet inspelen. Wanneer u zich bijvoorbeeld richt op een groep kritische hippies, kunt u een soortgelijke kritische toon aanslaan in uw posts. Aan de andere kant wilt u dat advertenties voor bijvoorbeeld christelijke vrijgezellen die deugdelijk zijn.

U kunt uw merk opbouwen op verschillende manieren. Het toevoegen van een 'like' knop op de website zorgt ervoor dat een bedrijf kan profiteren van zowel het gebruik van de website als van het gebruik van Facebook. Mensen voelen zich meer verbonden met bedrijven die ze kunnen 'liken' en waarmee ze regelmatig contact kunnen hebben. Het gebruik van foto's zorgt voor 50% meer aandacht en 'Likes' dan een simpele status post.

 U kunt uw sociale media tegenwoordig ook uitbesteden. Xtra verzorgt als social media agency uw complete sociale media. Van design to het schrijven en plaatsen van content inclusief foto's.


<< Zoekmachine marketing   /   Tips email marketing >>