Xtra Digital Logo

Zoekmachine marketing

In Online marketing op 21-01-2014

Zoekmachine marketing

ZOEKMACHINE MARKETING, ONLINE ADVERTEREN? 

Xtra zoekmachine marketing zal het verkeer naar uw website met behulp van online adverteren; display advertising en adverteren op Google, de traffic naar uw website drastisch verhogen. Het is slechts weinig bedrijven gegeven om zonder de inzet van online media een groot bereik te realiseren en online verkoop of leads te realiseren.

Elk bedrijf zal minimaal een op maat gemaakte adwords campagne moeten ontwikkelen aangevuld met display advertising, die is afgestemd op een specifieke doelgroep en land of regio. Door de inzet van zoekmachine marketing wordt de zichtbaarheid van uw website direct verhoogd in de zoekmachine resultaten.


Door namelijk te focussen op de juiste Google Adwords campagne en inzet van keywords kunt u direct op pagina 1 van Google komen te staan met uw website of landingspagina. De meest succesvolle bedrijven weten dat online adverteren nodig is om meer omzet en winst te genereren.

 

ZOEKMACHINE MARKETING IS VERANDERD.

Zoekmachine marketing was eenvoudig. Keywords in de content plaatsen en de bezoekers zouden naar uw website komen. Echter, de zoekmachine algoritmes zijn veranderd en complexer geworden. De recent nieuwste update van Google onderschrijft het belang van site autoriteit, kwaliteit van de website vertaalt naar goed geschreven content, sociale media connecties en meer. Er zijn nu andere opties te overwegen als pay per click search, local search, product search, het opzetten van social media platformen en die met elkaar vervolgens te verbinden.

Ook succesvolle websites zullen in hun strategieën zoekmachine marketing moeten gaan opnemen. Xtra heeft meer dan vijftien jaar ervaring met zoekmachine marketing en weten welke initiatieven de hoogste resultaten opleveren.


<< Content Marketing   /   Facebook Marketing >>