Xtra Digital Logo

Content marketing

In Online marketing op 18-01-2014

Content Marketing

Het idee van content marketing is om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden door het creëren van relevante en waardevolle informatie over uw product, dienst of bedrijf. Deze content wordt verspreid over alle mogelijke media kanalen en platforms.  Content marketing maakt het namelijk mogelijk om relaties op te bouwen tussen u als aanbieder en uw klanten.


CONTENT STRATEGIE

Een goede  content strategie is meetbaar, verhoogt uw succes succes en de consumenten waarde van uw product of dienst.  Deze marketing tool is al op vele manieren ingezet: branded content, branded media, als een pr-activiteit, corporate media, social media, custom publishing, customer publishing en direct marketing. De namen kunnen zijn veranderd, maar het idee blijft hetzelfde.

Bedrijven moeten hun klanten gaan betrekken bij hun producten en vervolgens een relatie met ze gaan opbouwen. Content marketing leidt in de eerste plaats tot meer aandacht voor een merk. Zowel tekst als audiovisuele content kan uw doelgroep informeren en reacties oproepen, waarbij de inzet van  sociale media voor een vermenigvuldigingseffect kan zorgen.

DIGITALE CONTENT.

Content marketing helpt bezoekers om te vormen tot klanten en bouwt een relatie met ze op. Over het algemeen weten de klanten de ins en outs van een bedrijf niet waar ze mee te maken hebben, maar zijn ze bezig met hun wensen en behoeften en de vraag of het desbetreffende bedrijf hun verwachtingen kan waarmaken. Als een bedrijf interessante informatie verstrekt die klanten gepassioneerd kunnen maken dan ontstaat er interactie.

Internet gebruikers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe informatie en ze bezoeken regelmatig de websites die deze informatie verstrekken. Soms zijn deze sites zijn over het algemeen niet een product aan het verkopen, maar maken ze reclame voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe prospects. Digitale content marketing kan dus effectief leiden tot meer sales en klantenbinding.

CONTENT EN ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE.

We weten dat content marketing  bij zoekmachine optimalisatie van cruciaal belang is, met name  als u dit toe gaat passen op uw eigen website, blog of gaat delen met andere sites. Xtra is gespecialiseerd in het maken van het juiste content met een gewogen zoekwoorden percentage en weet welke zoekwoorden de bezoeker naar uw bedrijf product of dienst dirigeert.

Content marketing is King en Xtra Digital Agency helpt u bij het maken van content die innemend is, gemakkelijk wordt gedeeld en gesocialiseerd. Hierbij kunt u naast het maken van content met relevante keywords ook denken aan de inzet van video, animatie en fotografie met als doel: Bestaande klanten binden. Nieuwe klanten vinden. Echter, stap 1 is research, ofwel de juiste keywords vinden voor uw pagina optimalisatie en vervolgens deze toepassen in de content.


<< Responsive design   /   Zoekmachine marketing >>