Xtra Digital Logo

Nieuw Facebook Notities

In Online marketing op 09-11-2015


Met de vernieuwde notities in Facebook kun je snel en eenvoudig bloggen op je Facebook pagina. Hiermee komt Facebook tegemoet aan gebruikers die langere berichten willen schrijven en met iedereen te kunnen delen.


Als je al een blog hebt kun je deze ook eenvoudig importeren. Zo krijg je snel en eenvoudig je blog artikelen in je Facebook pagina. Je blog berichten verschijnen als status updates en mensen kunnen er direct op reageren en op ‘Vind ik leuk’ klikken.

Of schrijf een notitie die je laatste blog post vat. Koppelen deze notitie aan het oorspronkelijke bericht om zo het traffic naar je website te realiseren. Een andere optie is om een ​​notitie met aanvullende content te creëren. Link de blog post naar je notitie en vice versa.

Zo kun je een zomervakantie of een belangrijk moment uit je leven samenvatten. Je kunt een mening geven over iets wat je zag in het nieuws of een open brief die je wilt delen met de rest van de wereld. Of je kunt een speciaal recept met een opsommingstekens lijst van ingrediënten en foto's van elke stap delen met je vrienden of de wereld.


<< Nieuwe lay-out Facebook   /   Retargeting >>